Naar projecten

Wille Juweelontwerp

Website, branding

In afwachting van een dynamische website, maakten we voor Wille Juweelontwerp een tijdelijke landingspagina. Zo blijft deze juwelier zijn online presence behouden tijdens een digitale verbouwing.

Wille Juweelontwerp bezoeken

Status 200 stond in voor:
Ontwerp, ontwikkeling, hosting

Strak design en hoogwaardige fotografie

Status 200 heeft in opdracht van Wille Juweelontwerp een tijdelijke landingspagina ontwikkeld om de online aanwezigheid van de juwelier te behouden tijdens een digitale verbouwing. Met als doel de esthetiek van het merk te behouden en essentiële informatie duidelijk te communiceren, lag de focus op een strak design en hoogwaardige fotografie die de luxe uitstraling van Wille Juweelontwerp benadrukken.

Door deze aanpak kon de juwelier blijven communiceren met klanten en potentiële bezoekers, zelfs tijdens de overgangsperiode naar een nieuwe website.

Mobile

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

De tijdelijke landingspagina is ontworpen om niet alleen visueel aantrekkelijk te zijn, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. De prachtige fotografie trekt direct de aandacht van bezoekers en weerspiegelt de vakmanschap en kwaliteit waar Wille Juweelontwerp voor staat.

Bovendien is de pagina geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), waardoor de online vindbaarheid van de juwelier wordt verbeterd en het bereik van potentiële klanten wordt vergroot.

Duidelijke weergave van essentiële informatie

Een van de belangrijkste aspecten van de tijdelijke landingspagina is de duidelijke weergave van essentiële informatie, zoals de contactgegevens en openingsuren van Wille Juweelontwerp.

Klanten kunnen gemakkelijk contact opnemen en weten precies wanneer de juwelier geopend is, wat bijdraagt aan een naadloze gebruikerservaring.

Contact

Onze diensten

Status 200 heeft verschillende diensten verleend om dit project te realiseren. Zo hebben we e-mailhosting verzorgd om professionele communicatie mogelijk te maken, webhosting voor de betrouwbare hosting van de website, en gezorgd voor de indexatie van de website door Google.

Daarnaast hebben we ons expertise in webontwikkeling en -design ingezet om de tijdelijke landingspagina te creëren die perfect aansluit bij de behoeften en identiteit van Wille Juweelontwerp.

tablet