Over Status Tweehonderd

Profile picture

Wat is Status 200?

Status 200 is een creatieve onderneming te Gent opgericht door Adriaan Glibert. Adriaan is een gepassioneerde developer én designer gespecialiseerd in het web. Naast zaakvoerder is hij ook docent aan de Artevelde Hogeschool Graduaat Programmeren, Grafische en Digitale Media en International Graphic Media.

Een 'Status 200' is een statuscode die aangeeft dat een webverzoek succesvol verwerkt is en dat er geen fouten zijn opgetreden tijdens het proces.

Als gespecialiseerd bedrijf in webontwikkeling en webdesign, hebben we gekozen voor "Status 200" als naam. Dit is een symbolische weergave van onze focus op het leveren van hoogwaardige en succesvolle weboplossingen.

De naam impliceert de belofte om te streven naar een foutloze en vlekkeloze uitvoering van elk webproject dat we aanpakken.

Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en op maat gemaakte digitale oplossingen die voldoen aan hun behoeften.

Door onze expertise in webdevelopment en ons oog voor detail zijn wij in staat om de meest geavanceerde en functionele websites te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de nieuwste webstandaarden en gebruiksvriendelijkheid.

Wij streven naar langdurige en laagdrempelige relaties met onze klanten en werken nauw met hen samen om hun visie te begrijpen en te realiseren. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid in alles wat we doen.

Neem gerust contact met ons op indien je geïnteresseerd bent in onze diensten of als je vragen hebt. We kijken er alvast naar uit om met je samen te werken.