Naar projecten

Optiek Sofie

E-commerce, CMS website

Voor Optiek Sofie, gevestigd in Ronse, hebben we een eigentijdse CMS-website gecreëerd met een geïntegreerde online showroom. Het moderne webontwerp, ontwikkeld door Mathilde Waeterloos, weerspiegelt de strakke en moderne uitstraling van zowel de winkel als het nieuwe interieur.

Optiek Sofie bezoeken

Status 200 stond in voor:
Ontwikkeling

De website is ontworpen om bezoekers een naadloze en visueel aantrekkelijke ervaring te bieden terwijl ze door het assortiment van brillen en andere optische producten bladeren.

Aanbod

Het webdesign is in lijn met de moderne uitstraling van Optiek Sofie. Strakke lijnen, een minimalistische lay-out en een eigentijds kleurenschema dragen bij aan het moderne esthetische gevoel van de website. Het ontwerp legt de nadruk op visuele inhoud, met hoogwaardige afbeeldingen van brillen en monturen die klanten helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. De intuïtieve navigatie en heldere call-to-action knoppen sturen bezoekers moeiteloos door het assortiment en moedigen hen aan om contact op te nemen of online aankopen te doen.

Home Alt

De geïntegreerde online showroom is een belangrijk kenmerk van de website. Het stelt bezoekers in staat om het assortiment brillen en monturen virtueel te verkennen voordat ze naar de winkel gaan. Dit biedt klanten de mogelijkheid om vooraf hun voorkeuren te bepalen en gerichter te zoeken naar de producten die bij hun stijl en behoeften passen. Het toevoegen van nieuwe producten en bijwerken van de showroom is eenvoudig dankzij het gebruiksvriendelijke contentmanagementsysteem.

Home

Dankzij het moderne webontwerp, ontwikkeld door Mathilde Waeterloos, en de strakke, eigentijdse uitstraling van Optiek Sofie zelf, is de website een waar online visitekaartje. Het ontwerp benadrukt niet alleen het assortiment en de stijlvolle producten, maar biedt ook een gebruiksvriendelijke en interactieve online ervaring voor bezoekers. De website weerspiegelt op treffende wijze de visie en moderne uitstraling van Optiek Sofie, wat resulteert in een aantrekkelijke en functionele online aanwezigheid.