Naar projecten

Mariaschool Schaarbeek

CMS website

Status 200 stond in voor:
Ontwikkeling

Voor de Mariaschool in Schaarbeek hebben we een speelse en dynamische website ontwikkeld die perfect aansluit bij de jeugdige en levendige sfeer van de school. Het ontwerp, gemaakt door Compagnon Agency in Brugge, is gericht op het creëren van een vrolijke en aantrekkelijke online omgeving voor zowel leerlingen, ouders als het schoolteam. Kleurrijke elementen, illustraties en een speelse typografie dragen bij aan de jeugdige uitstraling van de website.

Mockup

Een belangrijk aspect van de website is dat deze volledig aanpasbaar is door de klant. De Mariaschool kan gemakkelijk nieuwe evenementen toevoegen, vacatures plaatsen en het team aanpassen via een gebruiksvriendelijk en intuïtief contentmanagementsysteem (CMS). Dit geeft de school de vrijheid en flexibiliteit om de website up-to-date te houden en relevante informatie direct te communiceren met de schoolgemeenschap.

Mobile

Het ontwerp is ook responsief, wat betekent dat de website er goed uitziet en goed functioneert op zowel desktops, tablets als smartphones, waardoor ouders en leerlingen toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben, waar ze ook zijn.

Mobile

Het resultaat is een website die de persoonlijkheid en energie van de Mariaschool weerspiegelt en een positieve indruk achterlaat bij bezoekers.