Naar projecten

Group H

CMS website

In samenwerking met Bureau94 ontwikkelden we een dynamische onepager voor Group H, een tentenfabricant.


Status 200 stond in voor:
Ontwikkeling

Mockup iPad Color

Voor Group H, een vooraanstaande internationale tentenfabrikant, hebben we een moderne en gestroomlijnde onepage-website gecreëerd. Het ontwerp, tot stand gebracht door Bureau 94, weerspiegelt de innovatieve en eigentijdse benadering van de tentenindustrie die Group H kenmerkt. Deze onepage-website biedt bezoekers een overzichtelijke en informatieve ervaring, waarbij alle essentiële informatie op één enkele pagina wordt gepresenteerd.

Mockup Phone

Het gebruik van hoogwaardige afbeeldingen en video's biedt bezoekers de mogelijkheid om de tenten en producten in actie te zien, wat het vertrouwen en de interesse in de producten van Group H vergroot.

Mockup iPad

Een belangrijk kenmerk van deze onepage-website is de eenvoudige en intuïtieve navigatie. Bezoekers kunnen moeiteloos scrollen door de pagina om informatie te vinden over de verschillende soorten tenten, de voordelen van de producten van Group H en contactgegevens voor verdere vragen of aanvragen. Deze gestroomlijnde aanpak zorgt ervoor dat bezoekers snel toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben, zonder afleiding van ingewikkelde menustructuren.

Mockup Phone

Als een internationale speler in de tentenindustrie is het voor Group H van cruciaal belang om een indrukwekkende online aanwezigheid te hebben. De moderne onepage-website, ontworpen door Bureau 94, biedt een overzichtelijke en informatieve ervaring die perfect past bij de professionele en innovatieve identiteit van Group H. Dit online platform fungeert als een effectief visitekaartje voor het bedrijf en maakt indruk op potentiële klanten over de hele wereld.