Naar projecten

Dierenarts Lox-Depuydt

Website

Een samenwerking met deze dierenartsenpraktijk te Kessel-Lo, waarbij we hebben bijgedragen aan een eigentijds en fris online imago met een vernieuwde website.


Status 200 stond in voor:
Ontwerp, ontwikkeling

Ontwerp

Ons doel was om Dierenartsenpraktijk Lox-Depuydt een modern en aantrekkelijk online visitekaartje te bieden dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk is.

We hebben een eigentijds webontwerp gecreëerd dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de professionele uitstraling van de praktijk weerspiegelt. De kleuren, lay-out en grafische elementen zijn zorgvuldig gekozen om de identiteit van de praktijk te benadrukken.

Phone

Onze focus lag op het ontwikkelen van een statische website die snel laadt en naadloos werkt op verschillende apparaten. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring voor bezoekers die op zoek zijn naar informatie over de dieren die worden behandeld, evenals relevante contactinformatie.

Home

Om de interactie met patiënten te verbeteren, hebben we een functionaliteit toegevoegd waarmee bezoekers eenvoudig telefonisch afspraken kunnen maken.

Belangrijke contactinformatie is prominent weergegeven op de website, waardoor potentiële klanten snel en gemakkelijk in contact kunnen komen met Dierenartsenpraktijk Lox-Depuydt.

Phone Other

Het eindresultaat is een moderne, overzichtelijke website die niet alleen de professionele uitstraling van Dierenartsenpraktijk Lox-Depuydt weerspiegelt, maar ook bijdraagt aan een soepele interactie met hun klanten.