Naar projecten

Bubbling

CMS website

In samenwerking met Bureau94 ontwikkelden we een dynamische website vol animaties voor Bubbling. De alles-in-één applicatie waarmee mensen hun dagelijkse taken beter kunnen organiseren.

Bubbling bezoeken

Status 200 stond in voor:
Ontwikkeling

Wat is Bubbling?

Bubbling is een alles-in-één applicatie waarmee mensen hun dagelijkse taken beter kunnen organiseren. Bubbling bestaat uit meerdere apps die gebruikers helpt om een overzicht te hebben van hun dagelijkse verplichtingen en hun werklast voor terugkerende en administratieve taken te verminderen.

Wat hebben we gemaakt?

In opdracht van Bubbling ontwikkelden we een dynamische website als landingspagina. Deze blinkt uit door het moderne ontwerp met veel interactieve elementen.

Home

Dankzij de vloeiende animaties wordt de gebruikservaring verbeterd, bovendien is de website volledig responsive, waardoor deze moeiteloos functioneert op verschillende apparaten en schermformaten.

Download

Met een duidelijke Call to Action worden bezoekers aangemoedigd om de app te downloaden en de voordelen van Bubbling te ervaren. Ook is er de mogelijkheid voor de klant om de inhoud gemakkelijk aan te passen. Dit zorgt ervoor dat de website altijd up-to-date is en relevant blijft voor de gebruikers. Dit zal gebruikt worden wanneer er later meerdere toepassingen worden toegevoegd aan het Bubbling platform.

Mobile

Deze website werd ontworpen door Bureau 94, een creatief design- en marketingbureau te Gent. Zij vertrouwden de ontwikkeling toe aan Status 200.