Naar projecten

Apotheek Glibert

CMS website

Voor Apotheek Glibert te Ronse ontwierpen en ontwikkelden we een website voor hun twee filialen. Hierbij werd gevraagd om deze visueel te onderscheiden maar toch hun samenhorigheid te behouden.

Apotheek Glibert bezoeken

Status 200 stond in voor:
Ontwerp, ontwikkeling

Apotheek Glibert bestaat uit twee verschillende filialen: Apotheek Glibert-Lox en Apotheek Glibert-Station. Door éen domeinnaam te gebruiken is het voor de klant ontzettend makkelijk om de belangrijkste informatie van elk filiaal te raadplegen.

Selectie van filiaal

Beide filialen werken nauw samen en bij het ontwikkelen van de website was het belangrijk om een gevoel van samenhorigheid te houden maar toch een visueel onderscheid te introduceren. We maakten zelf enkele foto's die in éen oogopslag het verschil aantonen tussen beide apotheken. Ook werkten we met subtiele kleurverschillen zodat het steeds duidelijk is waar men zich bevindt.

Branding

Door gebruik te maken van een CMS kan de Apotheker zelf alle inhoud wijzigen op de website. Omdat de apotheken voornamelijk via Facebook met de klanten communiceren hebben we ook een integratie met hun Facebook account voorzien.