Naar projecten

Amon

CMS website, branding

Voor Amon VZW, een jeugdcentrum gevestigd in Oost-Vlaanderen, hebben we een levendige en kindvriendelijke website ontworpen en ontwikkeld.


Status 200 stond in voor:
Ontwikkeling, ontwerp

Voor Amon VZW, een jeugdcentrum gevestigd in Oost-Vlaanderen, hebben we een levendige en kindvriendelijke website ontwikkeld op basis van een speels ontwerp, dat in nauwe samenwerking met het team van Amon VZW is gecreƫerd.

Website Mockup

Het speelse ontwerp van de website is ontworpen om kinderen en jongeren aan te spreken, terwijl het tegelijkertijd gemakkelijk te navigeren is voor ouders en begeleiders. Kleurrijke illustraties, vrolijke typografie en vriendelijke iconen dragen bij aan de kindvriendelijke sfeer van de website.

Website Mockup

Het logo van Amon VZW vormt de basis voor het kleurenschema en de visuele identiteit van de website, waardoor een consistente merkbeleving ontstaat.Door het ontwerp van de website te baseren op het bestaande logo van Amon VZW, wordt de merkconsistentie versterkt en wordt een vertrouwd gevoel gecreƫerd bij bezoekers.

Website Mockup

Het resultaat is een website die zowel kindvriendelijk als informatief is, met een overzichtelijke navigatie en een aantrekkelijke visuele uitstraling die de missie en waarden van Amon VZW perfect weerspiegelt.

Website Mockup